Profesional Pest Control - produse, echipamente, deratizare, dezinsectie, raticide, insecticide, controlul pasarilor

Terrasan
Sunteti in: Profesional Pest Control Companie Termeni si conditii
Termeni si conditii Email
General

 

Termeni

Websiteurile terasan.ro, profesionalpestcontrol.ro, pestcontrolprofesional.ro sunt proprietatea companiei SC Terrasan H & G Service S.R.L.

Scop

Terrasan H&G Service ofera acces liber la website-urile aflate in proprietatea sa, pentru a face cunoscute produsele sale si munca depusa in serviciul tuturor clientilor pentru care lucram. Uram "Bun venit" tuturor vizitatorilor acestor site-uri si recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si Conditii. Singurul scop permis pentru utilizarea acestor site-uri este obtinerea de informatii si comertul electronic. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa si cade sub incidenta contraventiilor sanctionate de legea romana. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.profesionalpestcontrol.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Ele se constituie intr-un ACORD cu valoare si regim juridic de Contract, ce are ca parti semnatare TERRASAN H&G SERVICE si pe Dvs., in calitate de UTILIZATOR.

Legislatie si Drept Aplicabil

Paginile noastre web functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman, conformandu-se dispozitiilor Legii 365/2002 privind comertul electronic si a Hotararii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comertul electronic.
Legislatia in conformitate cu care a fost redactat acest Acord si careia se raporteaza este legislatia romana in domeniu in vigoare. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea TERRASAN H&G SERVICE SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre TERRASAN H&G SERVICE si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Drept de Proprietate si Drepturi De Autor (COPYRIGHT)

Acest site este proprietatea TERRASAN H&G SERVICE, cu inraurire asupra dreptului de proprietate, asupra asumarii si asigurarii riscului, asupra protejarii drepturilor de autor, etc. Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea TERRASAN H&G SERVICE si este aparat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de TERRASAN H&G SERVICE (Copyright © TERRASAN H&G SERVICE---- All Rights Reserved) sau de cesionarii sai nominalizati. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a TERRASAN H&G SERVICE SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Aveti permisiunea de a printa sau descarca pe calculatorul personal – si numai pe acesta - sectiuni de materialele din diferite zone ale serviciului doar pentru utilizare non-comerciala proprie (de ex. diversele drivere care va sunt puse la dispozitie de catre tehnicienii nostri). De asemenea, aveti permisiunea de a lua: (a) o copie citibila la aparat, (b) o copie de rezerva, (c) o copie printata a oricarei sectiuni de materiale descarcate din zone diferite ale serviciului, doar pentru utilizare necomerciala proprie. Orice alta copiere, redistribuire, retransmitere sau publicare a oricarui material descarcat este strict interzisa fara consimtamantul expres scris al TERRASAN H&G SERVICE ori a oricarui tert furnizor de informatii al Serviciului. Va declarati de acord de a nu modifica sau sterge orice anunturi provenite de la materialele descarcate din Web site.

Politica de Utilizare a  Site-ului WEB


Produsele si Pretul Contractului
Produsele si fisele tehnice ale acestora sunt reproduse conform datelor furnizate de catre producatori.
Pretul produsului/produselor achizitionate este acela mentionat pe pagina web de catre societate pentru produsul/produsele în cauza. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Pretul produsului include TVA precum si orice alta taxa.

Modalitatea de livrare si plata
 TERRASAN H&G SERVICE isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 48ore de la data la care ati primit mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra. Produsul/produsele va vor fi livrate cu autovehiculele proprii sau printr-o firma de curierat, plata produsului/produselor facându-se dupa verificarea de catre dumneavoastra a coletului.


Responsabilitatea Utilizatorului
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. TERRASAN H&G SERVICE nu garanteaza ca site-ul va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din site vor fi corectate. In nici un caz, TERRASAN H&G SERVICE nu va fi pasibil pentru orice prejudicii incidentale, aparute din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului, sau orice informatie, sau tranzactie oferita prin intermediul acestuia, descarcata sau legata de site, chiar daca TERRASAN H&G SERVICE sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii. TERRASAN H&G SERVICE nu poate si nu verifica continutul tuturor textelor/ imaginilor oferite de utilizatorii site-ului. Totusi, TERRASAN H&G SERVICE isi rezerva dreptul de a monitoriza continuturile din site si de a le inlatura pe cele care le considera prejudicioase, daunatoare sau in orice alt fel ca violeaza aceste politici de operare.

Restrictionari
Cu scopul de a mentine un serviciu informativ si valoros care vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor si de a evita prejudiciul ce poate rezulta din diseminarea afirmatiilor care sunt false, rau intentionate, violeaza drepturile altora sau sunt in orice alt fel prejudicioase, este necesara stabilirea urmatoarelor reguli pentru protectie impotriva abuzurilor, inspirate din legislatia romaneasca si comunitara:
1  Daca nu participati intr-o zona a serviciului care necesita sau incurajeaza anonimatul (forum, de ex.), utilizati numele dumneavoastra real in comunicarile on-line (mai ales in cadrul comertului electronic, unde reprezinta conditie sine-qua-non pentru procesarea comenzii).
2  Este prohibita afisarea sau transmiterea a orice mesaj care este calomniator, defaimator, injurios sau care dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane. Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaje, date, imagini sau programe care sunt indecente, obscene sau pornografice, care lezeaza demnitatea umana, drepturile umane consfintite constitutional.
3  Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj, date, imagini sau programe care ar viola drepturile de proprietate ale altora, inclusiv texte, imagini sau programe neautorizate fara drept de autor, secrete economice, militare sau alte informatii confidentiale si marci comerciale sau de servicii folosite in violarea drepturilor.
4 Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice document care contine virusi, viermi sau "cai troieni" sau alte particularitati distructive sau de contaminare.
5 Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj care este prejudicios, amenintator, abuziv sau de propaganda rasista, care lezeaza drepturile constitutionale ale cetateanului.
6 Nu aveti permisiunea de a utiliza facilitatile si capacitatile site-ul pentru a desfasura orice activitate sau sa solicitati executarea unei activitati ilegale sau a unei alte activitati care violeaza drepturile altora.

Date Personale
Accesarea site-ului web se va face folosind adresa web www.terrasan h&g service.ro Termenul de "user" se refera la un utilizator inregistrat la serviciile oferite de site-ul web medreflexline.ro. Un utilizator inregistrat este definit ca o persoana care a trecut cu succes prin toate etapele procesului de inregistrare.
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea TERRASAN H&G SERVICE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre e-TERRASAN H&G SERVICE SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, intocmirea de analize statistice, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare.

Securitatea Informatiilor

TERRASAN H&G SERVICE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. TERRASAN H&G SERVICE nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de TERRASAN H&G SERVICE nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea TERRASAN H&G SERVICE nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Raspundere si Limitari de Raspundere

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". TERRASAN H&G SERVICE SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. TERRASAN H&G SERVICE nu ofera nici o garantie ca: (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, desi aceasta ne ghideaza activitatea, (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si (5) orice eroare de program va fi corectata. Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului. TERRASAN H&G SERVICE SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca e-TERRASAN H&G SERVICE SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul TERRASAN H&G SERVICE digital; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului. Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat TERRASAN H&G SERVICE impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de TERRASAN H&G SERVICE sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii, opinii si pareri, reclamatii, garantii si etc. uzitati adresele specifice de e-mail sau numerele de telefon puse la dispozitia Dvs. pe aceste site-uri, la paginile “CONTACT”. Forta Majora – exonereaza de raspundere partile acestui Acord. TERRASAN H&G SERVICE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acest Acord, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand - dar nelimitandu-se la - evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, incendii, catastrofe, stari de urgenta/ razboi etc.

Incheierea Acordului
Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile mentionate, pe care orice utilizator le accepta prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea. Aceste regului, termeni si conditii, si toate politicile incorporate se constituie in acord al ambelor parti si nu poate fi modificat sau alterat prin comunicare orala, ci doar printr-un acord scris, semnat de ambele parti. Consensul e de drept realizat in momentul in care accesati acest site. Aceesarea se considera realizata in momentul in care pe fereastra de navigare se afla afisata adresa curenta: http://www.TERRASAN H&G SERVICE.ro. Acest acord si toate reprezentarile, garantiile si conditiile din cadrul lui sunt intentionate a fi si sunt pentru a servi beneficiului unic si exclusiv ale partilor semnatare. Imposibilitatea TERRASAN H&G SERVICE de a impune restrictiile din acest acord nu va constitui o renuntare la drepturile TERRASAN H&G SERVICE de a reveni si de a impune restrictiile respective sau orice alta restrictie, conform prezentului acord.


Modificarea Acordului
TERRASAN H&G SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare din termenii si conditiile incluse in acest acord, orice anexa si orice politica inclusa sau la care se face referinta, in orice moment. Orice schimbari sau modificari vor intra in vigoare dupa ce vor fi afisate pe acest site. Continuarea utilizarii serviciului de catre Dvs. dupa modificarea acestor termeni si conditii constituie un acord tacit si va fi perceput ca atare.

Dispozitii Finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Certificatul de Garantie si Calitate care insoteste produsul astfel achizitionat. Regimul juridic atat a Conditiilor si Termenilor de utilizare, cat si a Certificatului de Garantie si Calitate este acelasi ca al unui contract valabil incheiat.


Confidentialitate
TERRASAN H&G SERVICE SRL respecta legile în vigoare privind confidentialitatea datelor.

TERRASAN H&G SERVICE SRL se angajaza sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
TERRASAN H&G SERVICE SRL nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul TERRASAN H&G SERVICE.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a TERRASAN H&G SERVICE.

Ultima actualizare ßn Sùmbătă, 04 Iunie 2016 11:48
 

Produse profesionale


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/ppcontrol4001/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99